RBDO - Rejestracja i Bezpieczeństwo Danych Osobowych

Aktualnie poszukujemy osoby na stanowisko:

Audytor / Trener DPO – Data Protection Officer

Miejsce pracy: CAŁA POLSKA

Opis stanowiska:

Do zakresu obowiązków Audytora – Szkoleniowca należeć będzie:

  • Prowadzenie szkoleń z tematyki ochrony danych osobowych Ue (RODO)
  • Wykonywanie audyów i wdrożeń systemów ochrony danych w polskich i międzynarodowych podmiotach

    Oczekiwania:

  • Doświadczenie w pracy na stanowisku Trenera
  •  doświadczenie w przeprowadzeniu szkoleń z zakresu ochrony danych osobowych lub możliwość szybkiego przekwalifikowania na ten obszar tematyczny
  • Umiejętność budowania partnerskich relacji interpersonalnych
  • Motywacja do pracy

    Wymagania:

  • Minimum 3 letnie udokumentowane doświadczenie w kontroli, wdrożeniach z zakresu ustawy o ochronie danych osobowych
  • Wykształcenie wyższe prawnicze
  • Czynne prawo jazdy i dyspozycyjność (praca na terenie całego kraju)

Oferujemy:

  • Elastyczne warunki zatrudnienia
  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Pracę w doświadczonym zespole – możliwość współtworzenia szkoleń i warsztatów
  • Narzędzia niezbędne do wykonywania pracy


Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie dokumentu CV poprzez formularz.

Pytania prosimy kierować pod mail:  biuro@rbdo.pl

Cechy oferty pracy

StanowiskoAudytor / Trener DPO – Data Protection Officer

Aplikuj online


Oferty pracy

Masz pytanie?

Jeśli mają Państwo pytania dotyczące oferty zapraszamy na infolinię,
pon.- pt. w godz. 9 -17,
Infolinia: +48 (22) 487 86 70


Informacje i pytania:
biuro@rbdo.pl

Biuro obsługi RBDO
Legis Profile Sp. z o.o.

ul. Kopalniana 22a/7
01-321 Warszawa

NIP: 522-302-50-86
KRS: 0000549436
PRZYGOTUJ FIRMĘ NA NOWE PROCEDURY OCHRONY DANYCH (RODO) 1-2 DNI SZKOLENIA + Consulting eksperta do maja 2018!

Masz pytania? Pisz na biuro@rbdo.pl lub dzwoń: (22) 487 86 70



REJESTRUJ
Administratorem danych jest Legis Profile Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Kopalnianej 22A lok. 7. Dane zbierane są w celu dokonania selekcji kandydatów do zespołu inspektorów ochrony danych, w ramach którego administrator danych, po dokonaniu selekcji kandydatów będzie podejmował czynności zmierzające do proponowania swoim klientom osób posiadających kompetencję do rzetelnego i niezależnego pełnienia funkcji inspektora ochrony danych. Podstawę prawną przetwarzania podanych danych osobowych stanowi art. 23 ust. 1 pkt 3 uodo (niezbędność do podjęcia działań przed zawarciem umowy).

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale brak ich podania będzie uniemożliwiaj udział w organizowanym programie.

Każdemu uczestnikowi przysługuje prawo do dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich poprawiania. Uczestnik w każdym momencie może złożyć żądanie usunięcia jego danych, co jest równoznaczne z rezygnacją z uczestnictwa w programie.